Vi er Pretec!

Siden starten i 1985 har målet været at blive totalleverandør til de brancher hvor vi er repræsenteret.

Even Karlsen startede det hele sin garage i 1985, da under navnet Betongbolt as, og fik de første ansatte fem år efter opstart. Navnet Pretec kom til i 2004 i forbindelse med stiftelsen af det første søsterselskab. Siden er der blevet stiftet søsterselskaber i Sverige, Danmark, Finland, Kina, Belgien og Indien. I dag er vi mere end 244 ansatte på verdensplan og vi bliver stadig flere.

Det startede med gevindstænger, fundamentsbolte samt indstøbningsdele til præfabrikerede betonelementer. Det sælger vi stadig, men hertil er der tilføjet en masse innovative produkter som vi konstant udvikler og forbedrer. Vi har også udvidet sortimentet betragteligt og vores hovedsegmenter er nu tunnel og fjeldsikring, præfab, befæstigelse og montagedetaljer, anlæg og jordarbejde samt infrastruktur.

Vores succes skyldes vores medarbejdere, som arbejder tæt og godt sammen for at give vores kunder de bedste produkter og den bedste service.

Pretec Group

1985 – Det hele startede med at Even Karlsen importerede og solgte søm fra garagen
2004 – Etablerede Pretec AS og startede søsterselskab i Sverige
2006 – Etablerede søsterselskab i Danmark
2009 – Etablerede søsterselskab i Kina
2010 – 25 års jubilæum
2013 – Etablerede søsterselskab i Finland
2015 – J. Penen & Co i Belgien bliver købt op
2018 – Opkøb af Visinor Import AS
2018 – Bygger og flytter ind i nye, moderne lokaler på Kampenes, Sarpsborg
2019 – Etablerede søsterselskab i India
2021 – Pretec Finland bygger nyt kontor og lager
2022 – Overtage aktiemajoriteten i Galvano Tia as.

Video thumbnail

Zhejiang Pretec Metal Products Co Ltd

Video thumbnail

Pretec Kina blev stiftet i maj 2010, i Haining, Zhejiang provinsen. En ny fabrik på 22 000m² stod klar 1. juni 2016. På den nye fabrik er der mekanisk værksted samt varmforzinkning – og pulverlak anlæg. Pretec Kina har produktion af fjeldsikring, PC-Coat, svejseplader og armeringskoblinger. Firmaet har også et separat testcenter som verificerer stålkvalitet og overfladebehandling.

Hjemmeside: www.chinapretec.com

Video thumbnail

Pretec AB, Sverige

Video thumbnail

Pretec Sverige blev etableret i 2004 i Kungälv. Virksomheder har produktion af gevindstænger, specialbolte, armeringskoblinger, trækstænger, svejseplader og muffer. Pretec Sverige har et bredt lagerprogram og hovedmarkederne er Præfab, Fjeldsikring, vand og frostsikring, stålbyg, grossister og mekaniske værksteder. Virksomheder råder over 3 500 m² lager- og produktionslokaler, samt 250 m² administration.

Hjemmeside: www.pretec.se

Video thumbnail

Pretec Finland

Video thumbnail

Pretec Finland blev etableret i 2013 i Siuntio, i Finland. De er specialiseret i grundbolte med egen produktion og har siden oktober 2018 vært typegodkendt, selskabet har også savning af gevindstænger i henhold til kundernes krav/standarder. Pretec Finlands hovedmarkeder er fjeldsikring, vand- og frostsikring, forhandlere, entreprenører samt mekaniske værksteder. De har 600 m² lager og administration.

Hjemmeside: www.pretec.fi

Video thumbnail

Pretec as, Norge

Video thumbnail

Pretec Norge (tidl. Betongbolt) blev etableret i 1985 i Sarpsborg. Virksomheder har produktion af gevindstænger, specialbolte, armeringskoblinger, trækstænger, svejseplader og muffer. Pretec Norge har et bredt lagerprogram og hovedmarkederne er tunnel, præfab, fjeldsikring, vand og frostsikring, stålbyg, grossister og mekaniske værksteder. Virksomheder råder over 10 000 m² lager- og produktionslokaler, samt 1 500 m² administration.

Hjemmeside: www.pretec.no