WIFOPROPretec2016 0856 FOR PRINT

Om os

WIFOPROPretec2016 0856 FOR PRINT

Pretec Danmark A/S producerer og leverer en række kvalitetsprodukter til den danske betonindustri – herunder forankrings-, løfte- og indstøbningsdele. En løsningsorienteret tilgang til branchen gør os til totalleverandør for bl.a. danske elementfabrikker.

Pretec Danmark blev stiftet i 2006 og er en af få danske virksomheder, som egenproducerer dele til betonindustrien med korrugerede rør og forbindelsesstiger blandt kerneprodukterne. Pretec Danmark udspringer af den Pretec as (tidl. Betongbolt), der blev stiftet i Norge i 1985.

Vi råder over et stort lagerført produktsortiment - således leverer vi i dag stål og komponenter til byg og anlæg, forhandlere, totalleverandør til præfab-industrien og med mangeårig erfaring kan vi ligeledes udvikle specialløsninger til vore kunder.

Med dansk produktion og dokumentation, samt bl.a. Danmarks største sortiment af gevindstænger er vi agile og omstillingsparate når vore samarbejdspartnere forespørger det.

Vi har i dag 1 800 m² produktion og lager, samt 260 m² adminstration og er beliggende i Køge, med hurtig til- og påkørsel til Køgebugtmotorvejen.